EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Ianuarie » 31 » Ţeapa ţepelor dată de cel ce nu există: cea cu Alexandra Ştefan
7:53 PM
Ţeapa ţepelor dată de cel ce nu există: cea cu Alexandra Ştefan


Jaful lui cel ce nu există cu casele de avocatură nu este deloc unul nou, s-a speriat până şi dracu de acest jaf incomensurabil făcut de cel ce nu există cu casele de avocatură, s-a speriat şi Curtea de Conturi, care, în verificările ei nu a cuprins şi treaba cu acest contract cu Alexandra Ştefan. I-o voi aduce eu la cunoştinţă chiar în această seară. Însă ţin să reamintesc faptul că în raportul Curţii de Conturi mai apar două case de avocatură care au prejudiciat bugetul Primăriei Snagov. O altă casă de avocatură mai este şi Lupşa şi Asociaţii, cu Ioana Buru, plătită să reprezinte interese personale şi de familie împotriva mea. Dosarul se cercetează încă de atunci, penal, desigur, cu delapidarea, cu probe certe. Fiind probe certe nu se poate dispune nici clasarea, dar mă întreb şi eu, ca stupida, cum este posibil să se cerceteze încă don anul 2015 un dosar.

 

În anul 2015, Ioana Buru, lucrând la Lupşa şi Asociaţii, nepoată a dlui consilier Stelian Puzderică a fost contractată de cel ce nu există, din banii Primăriei, să susţină interese personale şi de familie în contradictoriu cu mine. Din bani publici. Cât de important era să fie plătită din bani publici o astfel de persoană pentru snagoveni, Dumnezeu cu mila! Dar nici nu mai contează. Primăria NICIODATĂ NU A AVUT UN CONTRACT DE REPREZENTARE AVOCAŢIALĂ VALABIL. NICIODATĂ DE CÂND E CEL CE NU EXISTĂ PRIMAR. Ba case de avocatură aiurite, aservite altor interese, ba pe naiba. A venit Curtea de Conturi şi a descoperit un veritabil dezastru cu Lex Veritas. Deşi am semnalat încă de la bun început aspectul legat de Alexandra Ştefan Curţii de Conturi, n-a controlat treaba legată de Alexandra Ştefan. E drept că la vremea respectivă era vorba despre cabinetul de avocatură la care profesa ea ca avocat stagiar Ştreangă şi Asociaţii, nu despre Cabinet Individual de Avocatură, aşa cum ulterior şi-a făcut fata din nimic, din banii noştri, bani publici.


E adevărat, aşa cum spuneam, Curtea de Conturi a descoperit prejudiciu şi cu casa de avocatură a lui Vlad Ştefan, care, comparativ cu ce s-a întâmplat cu Alexandra Ştefan e o nimica toată. 39.000 de lei versus 800.000 de lei. Poftim??? Nu neg, inclusiv eu am încurajat ca Primăria să fie reprezentată de Vlad Ştefan, pentru că după ce am asistat la două luări de cuvânt în instanţă ale sale, am realizat imediat că e un profesionist. La vremea aceea eram bună prietenă cu cel ce nu există. Şi... cu toate astea el a fost plătit cu 39.000 de lei, Alexandra Ştefan cu 800.000 de lei. POFTIM? E ŢEAPA VIEŢII EI? NU SE DUCE LA ÎNCHISOARE PENTRU ASTA? CUM AŞA? Ce-i asta? Şi în primul rând cine e Alexandra Ştefan. O NIMENI ÎN MATERIE JURIDICĂ, STIMAŢI CETĂŢENI. O NIMENI. IAR SITUAŢIA ESTE PUR ŞI SIMPLU REVOLTĂTOARE. Dacă dau pe Google să caute nu înseamnă nimic. PE CINE REPREZINTĂ EA ÎN MOMENTUL DE FAŢĂ? CE ALŢI CLIENŢI MAI ARE ÎN AFARĂ DE PRIMĂRIE? CE ALŢI CLIENŢI A MAI REPREZENTAT ÎNAINTE DE PRIMĂRIE? VĂ SPUN EU: PE NIMENI. Ei, nu se poate! Păi, şi atunci cum de şi-a permis cel ce nu există să facă acest jaf cu asemenea delapidare? A, pentru că oamenii serioşi nu se băgau. De frică, probabil. S-a băgat Alexandra Ştefan cu mult tupeu şi a dat ţeapa vieţii sale pentru singurul noroc al vieţii ei că n-a avut Vasile Dumitru de lucru să-l pună pe taică-su pe listele PDL în 2012. Ei, nu se poate!


VOI AVEA GRIJĂ CU SIGURANŢĂ SĂ MEARGĂ LA ÎNCHISOARE, NU SĂ FIE MÂNDRĂ CĂ A DAT ŢEAPA VIEŢII EI CU PRIMĂRIA ŞI CĂ DE ACUM ÎNCOLO NU MAI TREBUIE SĂ MUNCEASCĂ TOATĂ VIAŢA. Nu-i posibil aşa ceva! La naiba! La puşcărie, că nu se poate!


Ce-a descoperit Curtea de Conturi în schimb în materie juridică? Păi, a descoperit un prejudiciu, e drept că mult mai mic decât cel cu Alexandra Ştefan şi cu Lex Veritas. A descoperit contractul 6928/19.05.2015 încheiat cu Lex Veritas, a lui Adrian Bâţă. În valoare de 72.000 de lei pe an. Deci în valoare de numai 72.000 de lei pe an, spre deosebire de cel cu Alexandra Ştefan. La ce i-a folosit acest contract lui cel ce nu există, nu ştiu, pentru că este clar că mare lucru n-a făcut, Adrian Bâţă nu a reprezentat niciodată Primăria Snagov în procese. În schimb, măcar Adrian Bâţă era renumit ca escroc, mai căpuşase şi alte Primării, era în atenţia organelor abilitate, avea renume, făcuse ceva. ALEXANDRA ŞTEFAN, ANTERIOR ŢEPEI DE PROPORŢII CU PRIMĂRIA SNAGOV, NICI MĂCAR ATÂT! Suma de bani, perversitatea şi lipsa de profesionalism a persoanei aleasă pentru asemenea ţeapă de proporţii, pur şi simplu te lasă mască în cazul Alexandrei Ştefan. Oricum, Lex Veritas a girat din partea Primăriei mizeria asta.


V-aş povesti mai multe, însă nu am timp. Nu de alta, dar aştept cu nerăbdare să trec la plângerile penale în baza acestui oneros contract. La plângerile penale... ACUM MĂ APUC DE REDACTAT, CA MÂINE SĂ LE ŞI TRIMIT LA PARCHET RESPECTIV LA CURTEA DE CONTURI. Nu se poate...


Mirela Predan

Vizualizări: 73 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Ianuarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri