EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Iunie » 5 » TOP 8 ANCHETE REALIZATE DE MINE CARE SE VOR TRANSFORMA ÎN 8 CĂRŢI PE CARE LE VOI SCRIE DESPRE... SNAGOV
2:09 AM
TOP 8 ANCHETE REALIZATE DE MINE CARE SE VOR TRANSFORMA ÎN 8 CĂRŢI PE CARE LE VOI SCRIE DESPRE... SNAGOV


Chiar dacă finalitatea nu este una încă deosebită, pentru că, sunt ferm convinsă, va urma, cu certitudine şi nu sunt deloc dispusă să cedez, totuşi, am aflat adevărul, l-am prezentat publicului, am avut de furcă în instanţă, mai am încă destul de mult de furcă, lucrurile sunt departe de a se finaliza, victoria finală va fi cu siguranţă a mea împotriva tuturor hoţilor care au furat, au dezamăgit, au delapidat, au făcut trafic de influenţă. Doresc să mulţumesc pe această cale SURSELOR DE PRESĂ şi le aştept să-mi mai ofere şi alte informaţii, cu promisiunea solemnă că nu le voi dezamăgi în aşteptări. Mă voi implica cu maximă responsabilitate, aşa cum m-am implicat şi până în prezent, chiar dacă nu stau "la program"... Acolo unde au fost alte surse de presă decât constatările mele prin propriile-mi simţuri.

 


1. DELAPIDAREA DIN PRIMĂRIA SNAGOV - VOI SCRIE O AMPLĂ LUCRARE, MONOGRAFIA JAFULUI - Chiar dacă încă nu a răspuns penal pentru asta cel ce nu există, cu siguranţă, datorită subsemnatei, astăzi se cunoaşte cât s-a furat. Am făcut cunoscute rapoartele Curţii de Conturi, am constatat şi eu o serie de nelegiuiri şi metode de a se fura ale lui cel ce nu există, le-am prezentat public fără menajamente, am reuşit să fac bugetele publice, aşa cum este normal şi aşa cum este prevăzut de lege, am publicat aceste bugete, am arătat unde anume sunt mari suspiciuni de delapidare în achiziţia a diverse porcării din banii publici. În mod incontestabil, astăzi, nimeni nu mai neagă faptul că a existat jaf din bani publici în Primăria Snagov. Meritul Curţii de Conturi a fost acela de a constata şi de a arăta cu subiect şi predicat unde anume s-a furat, meritul meu a fost de a populariza aceste aspecte şi de a le arăta în toată "splendoarea" lor cetăţenilor din această comună. Opoziţia lui cel ce nu există la asta a fost una totală, evident. De la încercările disperate de a mă scoate de nebună, până la o serie de manevre şi de mizerii pentru a înceta să mai scriu, a făcut de toate. Nu am cedat, iar astăzi toată lumea cunoaşte că din Primăria Snagov s-a furat enorm şi încă se mai fură. Cât? E greu de estimat o cifră. Cele 6 milioane de lei estimate de Curtea de Conturi şi care - atenţie - NU au fost recuperate nici până în ziua de azi au reprezentat cel mai probabil doar o felie din tortul cel mare al lui cel ce nu există în materie de furat.


Ce intenţionez să fac? Pe lângă demersurile care vor exista, cu siguranţă, pentru a constata ce se mai întâmplă şi în materie penală, dar şi în materie de recuperare a prejudiciului, mai intenţionez să... scriu o carte. De fapt o monografie. Da... intitulată chiar aşa: "Lungul drum al delapidării în Primăria Snagov - de la origini şi până azi - Monografia jafului". Monografia este un studiu științific amplu asupra unui subiect anumit, tratat detaliat și multilateral, din toate punctele de vedere, aşa că se potriveşte de minune contextului dat. Nu, deloc la mişto... va trata la modul cel mai serios, toată delapidarea din Primăria Snagov. Cu cine a fost făcută, în ce context, care au fost metodele ingenioase de a fura. Va include şi bugetele, va include şi studiile de fezabilitate, va include tot bagajul de informaţie pe care l-am adunat pe parcursul timpului. Ca să rămână jaful ăsta incomensurabil în istorie, nu de altceva. Iar toate astea din perspectiva unei cercetări ştiinţifice, deosebit de serioase şi de laborioase, ca să ne înţelegem clar... Dimitrie Gusti observă că pentru a vorbi despre monografie, trebuie să vorbim despre un domeniu social bine determinat, care să permită ca prin metoda observației directe să clarifice necunoscutele acelui domeniu. Prin urmare, principala "regulă" a metodei monografice ar fi delimitarea unei teme sau regiuni și descinderea pe teren pentru a o studia la fața locului (ceea ce în metodologia antropologică se numește "observație participativă"). Exact asta am de gând să fac: prin observaţie participativă, să descriu jaful de la Snagov... Folosind metodologia antropologică. Vedeţi ce idee grozavă am? Ca să citească şi generaţiile viitoare ce s-a întâmplat cu delapidarea asta la Snagov de fapt... Vi se pare amuzant? Din păcate, nu-i absolut deloc şi nimic amuzant, fir-ar să fie de jaf!

 

2. ABUZUL ÎN SERVICIU ŞI ABUZUL DE PUTERE - MONOGRAFIE - Chiar dacă, de asemenea, cel ce nu există nu a răspuns penal până azi, incontestabil, este meritul meu de a fi scos la lumină, toate abuzurile nedemocratice, dictatoriale şi de prost-gust. Astăzi, toată lumea le cunoaşte: de la excluderi arbitrar dictate pentru incomozi, până la o persecuţie constantă împotriva tuturor, cu călcarea în picioare a mai multe legi, printre care şi Constituţia României, cel ce nu există a readus o oază de comunism la Snagov, taman bună pentru nostalgicii regimurilor staliniste. Chiar dacă aceste abuzuri nu au încetat, cel ce nu există fiind deosebit de încăpăţânat în a le comite, aşa cum spuneam, meritul meu a fost să nu mă las pradă victimei acestor abuzuri, să supravieţuiesc, să fac opoziţie, să fac dizidenţă şi să arăt că sunt abuzuri inclusiv prin instanţele de judecată, unde, evident că am mai şi câştigat.


Ce intenţionez să fac? Să scriu o carte. Lucrarea va fi tot o monografie, desigur şi se va intitula: "Lungul drum al tranziţiei la Snagov spre întoarcerea la stalinismul dictatorial". Deloc în glumă, cartea îşi va propune să abordeze absolut toate metodele staliniste folosite de cel ce nu există, toate metodele de persecuţie pentru decimarea oricărei libertăţi de expresie şi de gândire, Securitatea lui cel ce nu există cu spionaje şi filaje de om nesănătos la cap prin care a crezut că va deţine puterea, spioni înfiltraţi, abuz de putere şi aşa mai departe. Delimitarea temei ca cerinţă dată de exigenţele unei monografii va fi, evident, aceea de reîntoarcere la comunismul dictatorial la Snagov prin cel ce nu există.

 

3. CRISTIAN IONESCU ŞI GRUPUL CELOR PATRU - CARTE DE FILOSOFIE TEOLOGICĂ- Chiar dacă mai sunt încă în Consiliul Local, bineînţeles că ilegal, nici nu sunt văzuţi cu ochi buni de către nimeni. Meritul meu este să fi scos la lumină comicăria trădării lor în primul rând faţă de electorat care nu pentru a fi alături de cel ce nu există, cu siguranţă, i-a votat.


Ce intenţionez să fac? Să scriu o carte. Nu va mai fi o monografie, ci o lucrare de profundă aspiraţie filosofico-teologică. Se va chema: "Pe urmele lui Iuda cu mult elan". Voi începe lucrul şi la ea...


4. ALEXANDRA STAN (FOSTĂ ŞTEFAN) - REŢETA SUCCESULUI LA FEMININ - Cu siguranţă, şi aici meritul meu a fost acela de a dezvălui incredibilul contract de jaf din Primăria Snagov, încheiat alături de cel ce nu există, în calitate de cosemnatar. Chiar dacă nici ea, nici cel ce nu există nu au răspuns încă penal pentru încheierea acelui contract, eu am trimis la DNA toată povestea, cu siguranţă se va cerceta şi tot cu siguranţă am speranţe în acest sens că se va finaliza printr-o trimitere în judecată. Citeam că o zi de interceptare pentru DNA costă 3000 de euro... Cam mult, cam mult al naibilor fir-ar să fie! Uite, domnule, aici şi fără interceptare caz! Nu înţeleg de ce numai... interceptarea trebuie să probeze ceva! Înscrisul este forma cea mai ieftină şi mai puţin costisitoare de a demonstra ceva penal. Ca atare, eu cred că dacă se va renunţa la circul ăsta cu interceptările, DNA-ul ar putea avea extrem de multă treabă.


Ce intenţionez să fac? Să scriu o carte. Despre femeia de succes din bani publici. Nu, nu va fi un îndemn, Doamne fereşte, dragi domnişoare şi doamne să procedaţi la fel ca ea! Va fi o lucrare de psihologie. Se va intitula: "Cheia succesului din bani publici pentru domnişoare şi doamne - Interzis bărbaţilor!" Ha, ha! Nu, nu glumesc deloc. Chiar am de gând să abordez dintr-o perspectivă feministă cum se face jaful din bani publici! Nu e deloc exagerat, nu-i aşa?


5. ŞTEFAN ROHNEAN ŞI FLORIN OANCEA - LITERATURĂ DE CALITATE Şi aici, cu siguranţă, meritul meu este acela de a-l fi popularizat deosebit de mult pe Ştefan Rohnean. Păi, el voia să fie discret tare, mai ales când a fost vorba despre bani publici. Mi-a câştigat bunăvoinţa de a fi discretă, până când a început să facă prostii de gâgă, cum a fost şi cu angajarea lui Florin Oancea, prin... transfer de la "Casa Oancea" la Complexul Sportiv Naţional "Lia Manoliu". Ceva de neimaginat! Şi meritul meu este şi acela de a fi cercetat şi a fi desoperit această incredibilă nelegiuire. Mulţumesc sursei din apropierea lui cel ce nu există pentru informaţie, ancheta a fost dusă la bun sfârşit din punctul meu de vedere, aflând cam tot ceea ce se putea afla, prezentându-vă cu documente, şocându-mă, îngrozindu-mă! De asemenea, cauza se cercetează la DNA, cu o documentaţie extrem de bună şi de amănunţită, depusă de subsemnata.


Ce intenţionez să fac? Evident... să scriu o carte. Nici monografie, nici lucrare filosofico-teologică, nici de psihologie. Această carte va fi o carte de... literatură. De literatură, reconstituire după fapte reale. Se va intitula "Pe culmile gloriei înalte, pornind din calicie - De la cârciumar, director de complex naţional" Prietenia e înălţătoare - doi prieteni: Florin şi Ştefan. Şi, evident că va aborda un subiect de maximă acurateţe.  Promit o scriitură impresionantă: cum a ajuns un cârciumar, fără să facă nimic deosebit, datorită destinului roz, director la Complexul Sportiv Naţional "Lia Manoliu". Prin transfer de la cârciuma pe care o patrona, fără a fi funcţionar public, fără concurs, fără nimic, inclusiv fără competenţe. Evident că şi contrar legii. Când n-ai un prieten bun precum Ştefan Rohnean trebuie a-l cumpăra.

 

6. DIPLOMA DE JURIST A LUI CEL CE NU EXISTĂ - Deloc în subsidiar, chiar dacă pe locul 6 (ordinea e aleatorie, topul e alcătuit cu ce am mai mult de scris, aici n-am), meritul subsemnatei este acela de a aduce la lumină analfabetismul lui cel ce nu există. Analfabeţi am mai văzut, nu ar fi deloc primul, ceea ce este incontestabil la capitolul de primul este faptul că nu foarte mulţi analfabeţi de un asemenea grad de incultură sunt şi licenţiaţi în Drept, bunăoară. Observ că tot la Facultatea Ecologică a fost licenţiat în Drept şi Ştefan Rohnean, e drept că într-o altă generaţie. Rohnean a terminat în 2001, cel ce nu există în 2011. Domnule Rohnean, apropo, chiar nu vă simţiţi complexat că aveţi o diplomă similară cu cea a lui cel ce nu există, de la aceeaşi facultate emisă: FACULTATEA DE DREPT A UNIVERSITĂŢII ECOLOGICE? CHIAR AŞA? Reamintesc aspectul că dacă la Ştefan Rohnean nu am avut ce comenta în materie de modalitate de exprimare (se exprima corect şi uneori chiar inteligent, aşa cum n-am negat), urmaşii aceleiaşi facultăţi licenţiaţi în drept sunt sub orice critică. Şi această anchetă din punctul meu de vedere a fost finalizată şi îşi aşteaptă rezultatele. Demersuri mai am o groază şi există două variante: ORI ÎI ANULEAZĂ DIPLOMA LUI CEL CE NU EXISTĂ DE LICENŢIAT ÎN DREPT, ORI SE RETRAGE ACREDITAREA FACULTĂŢII. CA SĂ NE ÎNŢELEGEM CLAR. DIN DOUĂ UNA. NU ŞTIU, CE PREFERĂ DOMNUL DECAN!


Ce am de gând să fac? Evident, voi scrie o carte. Ce fel de lucrare va fi? Păi, va fi o lucrare de gramatică şi lingvistică. Voi aborda şi probleme de etimologie, de fapt va fi un curs, un tratat. Plecând de la exemplul concret al lui cel ce nu există, desigur, voi îndrăzni să cercetez originile celor mai elementare greşeli de limbă română. De ce se face dezacord între subiect şi predicat? Nu ştiu, habar n-am. Sau de ce se scrie "după ceam citito". Mie greu să înţeleg de ce se poate exprima cineva sau poate scrie cineva într-un asemenea hal. Ca atare, voi căuta explicaţii lingvistice, etimologice, gramaticale, până când voi înţelege ce poate fi în mintea cuiva care se exprimă aşa. Dacă dezacordul dintre subiect şi predicat este de origine dacă sau de origine romană, de influenţă slavă sau turcă. Nu ştiu, habar n-am, dar promit că voi cerceta. Nu râdeţi, nu râdeţi deloc, o istorie a Dreptului românesc de la originile noastre dace şi romane până la exponentul de apogeu al Dreptului românesc, cel ce nu există trebuie să se facă, nimeni nu a mai îndrăznit să facă o astfel de cercetare monumentală, chiar dacă Istoria Dreptului Românesc este materie de curs la facultate, toată lumea s-a oprit înainte de apogeul cel ce nu există în cercetarea sa! Aşa că eu voi avea îndrăzneala să abordez această capodoperă vie de prostie, care a făcut istorie printre licenţiaţii în Drept prin exprimarea sa: cu dezacord între subiect şi predicat! Cartea se va intitula: "Istoria Dreptului Românesc de la latinitate până la după ceam citito şiam ajutato". Cred că e un titlu grozav! Nu râdeţi, că nu-i de râs aşa ceva. Dacă mai insistă puţin cu încăpăţânare şi perseverenţă, din moment ce tot e licenţiat, cel ce nu există va reuşi să schimbe regulile gramaticale impuse de Academia Română, domnule. Cu această lucrare de lingvistică şi gramatică pe care intenţionez să o scriu, sigur îl voi ajuta!


7. OBSESIA SEXUALĂ A LUI CEL CE NU EXISTĂ - TRATAT DE PSIHIATRIE - De asemenea, este tot meritul meu să fi descoperit şi să fi prezentat, de azi întregul Snagov recunoaşte, chestiunile legate de cel ce nu există în materie de obsesie sexuală, gelozie şi boală mintală. Cred că nimeni astăzi nu mai poate nega faptul că omul chiar are probleme din acest punct de vedere, este bolnav mintal.


Ce voi face? Voi scrie o carte. De data aceasta, chiar dacă nu cred că mă pricep, va fi un tratat de psihiatrie. Se va intitula: "Obsesia compulsiv maniacală sexuală - Tratat". Nu râdeţi că nu-i de râs deloc. DE BOALĂ NU SE RÂDE! DOAMNE FEREŞTE DE AŞA CEVA! Orice afecţiune, chiar şi cea cu capul tot afecţiune este şi e demnă de compătimit, nu de râs. Serios că da!

 

8. PROMISIUNILE ELECTORALE ALE LUI CEL CE NU EXISTĂ - S.F. - Mai degrabă se poate inventa maşina timpului şi pot invada extratereştrii decât să se ţină cel ce nu există de cuvânt. Apă, canal la Tâncăbeşti, la Ciofliceni, asfaltare în toată comuna, pasarelă la Tâncăbeşti, spital la Ciofliceni, ba chiar unul şi la Tâncăbeşti, ca să nu mai vorbesc despre liceu, despre lapte şi miere ce vor curge. Acestea au fost doar câteva dintre promisiunile populist-demagogice ale lui cel ce nu există, desurmontate de mine în mod evident, dar... crezute, se pare, de alţii, din moment ce l-au votat. Bineînţeles că nu pentru asta, ci pentru mită electorală, fireşte sau pentru... cetăţenie română sigură şi liniştită pentru cei din Republica Moldova. Normal că de aceea l-au votat.

 

 

Ce voi face? Bineînţeles că voi scrie o carte. Se va intitula: "Vin marţienii, linişte! Vorbeşte cel ce nu există proaspăt coborât din OZN!" şi va fi, sper eu, o reuşită carte de literatură SF. Să nu cumva să râdeţi! Nu-i nimic de râs, din păcate, totu-i absolut de plâns...

 


Mirela Predan

Vizualizări: 54 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Iunie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri