EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Februarie » 18 » Tu chiar te mai suporţi? Şi cât tupeu în continuare poţi să ai să ne sfidezi pe toţi???
7:01 PM
Tu chiar te mai suporţi? Şi cât tupeu în continuare poţi să ai să ne sfidezi pe toţi???


Când toată lumea face mișto de tine și NU te încurajează să faci ceea ce faci, nu ştiu cum de s-au molipsit chiar toţi cu o doză incredibilă de tupeu şi de nesimţire de la cel ce nu există. Am avut câteva exemple nedemne de urmat, pentru că, deşi majoritatea cetăţenilor îi blamau pentru ceea ce au făcut, ei au continuat, cu încălcările legii, cu de toate.


DORU MATEI - Nu l-am cunoscut în perioada în care a fost viceprimar, lucram în Bucureşti, la Cronica Română pe vremea aia, nu stăteam să mă implic în plan local, legat de Primărie, dar am auzit despre el multe lucruri urâte. Ştiu în campania din 2008 când, cu toţii l-am susţinut pe nea Muşat, ce reacţie au avut oamenii faţă de candidatura sa la funcţia de primar. A ştiut să-l sape pe nea Muşat, era invidios pentru că este incontestabil mai bun ca el. Am auzit reproşuri, reproşuri la adresa lui Mihai Anghel cum că i-ar fi luat locul lui Doru Matei la şefia PNL şi aiureli de genul. Habar nu am ce-a fost atunci, însă sfatul meu cel mai sincer pentru dl. Mihai Anghel este să NU se mai ia niciodată după gura lumii. Pentru că l-a adus pe Doru Matei, care fără PNL şi fără munca lui Mihai Anghel NU lua iar nici 2%. Şi-a lui Vasile Dumtru, recunosc. Îmi amintesc că l-am întâlnit pe Doru Matei în campanie şi chiar m-a întrebat dacă am ceva cu el de împărţit. Nimic. Dacă eu n-am scris nimic negativ la adresa lui, înseamnă că n-aveam nimic de împărţit cu el. Chiar m-aş fi bucurat să fie o echipă strânsă anti-cel ce nu există. Luările ulterioare de poziţie din Consiliul Local ale lui Doru Matei mi-au plăcut, mai ales cele legate de dl. Gheorghe Grigore, l-am felicitat public. După care, s-a lăsat corupt de cel ce nu există. Şi după ce s-a lăsat corupt de cel ce nu există, cu un tupeu fenomenal, a mai şi început să facă tot felul de drăcii în favoarea lui cel ce nu există, să sfideze şi să-şi bată joc de noi, adică exact de cei care eram împotriva lui cel ce nu există.


CRISTIAN IONESCU - Pe Cristian Ionescu l-am cunoscut de la magazin. Pentru că mergeam adesea pe acolo. M-am bucurat şi am salutat decizia de a fi inclus pe liste. Am avut toată deschiderea, ca şi faţă de Doru Matei. Am avut încredere că poate să ne scape de cel ce nu există şi că poate lupta cu seriozitate şi eficienţă împotriva lui cel ce nu există. Dar pentru interesele sale meschine, particulare, de a menţine cu orice preţ, ilegal, o terasă nici nu se punea problema să fie cineva de partea lui cel ce nu există şi să accepte aşa ceva. Toată lumea l-a blamat, a dat vina tot pe mine, că sunt eu a dracu, atunci când scriam despre trădarea electoratului şi a lui Gheorghe Grigore. S-a adeverit. Nu aveam nimic cu Cristian Ionescu de împărţit, ce să am? Tupeul său m-a lăsat mască cu clevetirile sale de prietenie cu cel ce nu există.


NICUŞOR DUMITRU - Un personaj şters pe care vă mărturisesc că nu l-am cunoscut niciodată anterior campaniei electorale a dlui Gheorghe Grigore. Un nimeni. Care evident că nu lua nici 1% pe liste separat. Am votat o echipă şi mi-aş fi dorit mult să rămânem o echipă, indiferent de putere, pentru că puterea asta coruptă a lui cel ce nu există era cea care trebuia să fie înlăturată.


ALEXANDRU TAŞCĂ - Trebuie să recunosc că nu prea mi-a plăcut deloc de la început personajul şi de ce nu mi-a plăcut? Pentru că-şi dădea aere de aroganţă, evident că într-un mod nejustificat. Că a fost el în SUA, că are numai relaţii, că face, că drege. Mie nu-mi plac deloc astfel de oameni. Ne desconsidera, de parcă eram tâmpiţii lui şi el deşteptul. De aia nu mi-a plăcut Alexandru Taşcă. Îşi mai şi alesese un pseudonim aiuritor de Alex Makedonia, de aveai impresia că ne-am trezit la circ. Am realizat că el de fapt face jocuri duble şi că e cu ochii numai după bani imediat de atunci, din campania electorală, de la final, mai ales după campanie.


Cam aşa arată peisajul tupeului. Niciunul dintre aceştia nu a înţeles să NU se mai facă de râs şi să nu mai susţină nişte aberaţii. Cine ar fi trebuit să renunţe? Eu şi să-i închin măreţe osanale lui cel ce nu există sau ei? Populaţia Snagovului să treacă toată de partea lui cel ce nu există în unanimitate sau să-i condamne pe trădători, pe fondul unor din ce în ce mai mari nemulţumiri populare?

TOATĂ LUMEA TREBUIE SĂ ÎNŢELEAGĂ CĂ EU NU AVEAM CEVA DIN PRINCIPIU CU DORU MATEI DE ÎMPĂRŢIT, NICI CU CRISTIAN IONESCU, NICI CU ALEXANDRU TAŞCĂ, NICI CU NICUŞOR DUMITRU. TRĂDAREA ŞI NEMERNICIA, TUPEUL PE DEASUPRA M-AU REVOLTAT ENORM. PĂI, DACĂ EU SUNT ANTI-CEL CE NU EXISTĂ CONVINSĂ, PENTRU CĂ NUMAI EU ŞTIU PRIN CÂTE MIZERII AM TRECUT, FĂCUTE TOATE DE CEL CE NU EXISTĂ, CUM SĂ TE ALIEZI CU CEL CE NU EXISTĂ? ŞI PENTRU CE SĂ TE ALIEZI CU CEL CE NU EXISTĂ? Pentru interesele tale mârşave şi mici? Personale? Oare chiar nu mai ai limite ale ruşinii? Eu nu am cum să înţeleg atâta tupeu. Când cineva nu te vrea, dragoste cu sila nu se poate. Şi dacă toată lumea ştie bine că nimeni nu a votat Cristian Ionescu pentru Cristian Ionescu, Doru Matei pentru Doru Matei, ALDE pentru Alexandru Taşcă sau Nicuşor Dumitru pentru Nicuşor Dumitru, şi dacă tu ştii bine că fără Gheorghe Grigore sau fără Mihai Anghel erai un nimeni, un zero barat, atunci la ce naiba insişti? Păi, iar oamenii votează având încredere în tine, pentru lider, tu te revolţi, îi dai liderului în cap şi te aliezi cu cel ce nu există? Cât de mari sunt limitele ruşinii?


CEEA CE MĂ INTRIGĂ ESTE FAPTUL CĂ NICIUNUIA DINTRE ACEŞTIA, FĂRĂ SĂ EXPLICE NIMIC, DE CE AM VOTAT CEVA ŞI S-A ALES PRAFUL, ÎNCĂ NU LE E RUŞINE SĂ MAI IASĂ ÎN SNAGOV PE STRADĂ. Da, asta mă intrigă, acest tupeu fenomenal. Cum, domnule, să faci aşa şi încă să mai dai ochii cu lumea pe stradă? Te-ai întrebat vreodată ce zic ceilalţi, chiar dacă nu ţi-au spus-o niciodată din... jenă faţă de dumneata? Te-ai întrebat vreodată cât te-ai umilit singur, tu, Doru Matei, tu Cristian Ionescu, tu, Nicuşor Dumitru, tu, Alexandru Taşcă cu asta? Te-ai uitat în vreo dimineaţă în oglindă şi te-ai suportat? Păi, haideţi să fim serioşi, la dracu...


Mirela Predan

Vizualizări: 87 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Februarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri