EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Februarie » 24 » Ultimul subiect de teorie, pentru că după aceea trec la plângeri împotriva dlor Vâlcomeanu şi Aristide... N-am timp de teorie, aşadar
7:17 PM
Ultimul subiect de teorie, pentru că după aceea trec la plângeri împotriva dlor Vâlcomeanu şi Aristide... N-am timp de teorie, aşadar


De aproape un an de zile, de când cu bugetul, eu sunt certată cu Mihai Anghel. Mi-a blocat şi contul de Facebook, astfel încât să nu-l pot accesa, îl văd din alt cont fake, nu contează, dar uite că AM PUTUT SĂ FAC OPOZIŢIE ŞI SĂ ADUC LA CUNOŞTINŢĂ MIZERIILE LUI CEL CE NU EXISTĂ ŞI SEPARAT. Vreau să vă spun ceva foarte clar: A NU FI DE PARTEA LUI CEL CE NU EXISTĂ NU ÎNSEAMNĂ A FI NEAPĂRAT DE PARTEA LUI ANGHEL, iar ceea ce se face acum, prin intermediul lui cel ce nu există cel mai probabil este o nouă manipulare ca să ne certăm ca dracii şi tocmai de aia NU voi ceda. Dimpotrivă, chiar vreau să mă împac cu Mihai Anghel şi dacă el înţelege să lupte pentru binele comunităţii, împotriva lui cel ce nu există, chiar nu am absolut nimic de împărţit împotriva sa. Deci dacă eu de un an de zile NU am fost cu Anghel, dar am fost şi împotriva lui cel ce nu există total, aşa cum bine se cunoaşte, este cum nu se poate mai clar. Nu de alta, dar noi chiar reprezentăm alternativa pentru acest Snagov călcat în picioare de-un bolnav psihic. Atâta tot de fapt. Şi nu trebuie să ne pretăm la manevrele lui cel ce nu există, pentru că ne păcăleşte şi ne manipulează, pentru a-şi atinge scopurile sale personale de infracţiune şi de nemernicie iar şi iar.


Domnule, nimeni nu e uşă de biserică, problema e însă alta: DINTRE CEL CE NU EXISTĂ ŞI MIHAI ANGHEL PREFER PE MIHAI ANGHEL LA ABSOLUT ORICE ORĂ, ÎN ORICE CONTEXT. NICI NU SE PUNE PROBLEMA. De altfel, dacă am avut ceva de reproşat lui Mihai Anghel vreodată la modul real, neinspirat de cel ce nu există, a fost TOCMAI alianţa cu cel ce nu există. Asta este cum nu se poate mai clar. Faptul că şi-a dorit să redevină viceprimar după alegerile din 2016 este deja un fapt cunoscut cel puţin din punctul meu de vedere. Cel ce nu există i-a promis lui Vasile Dumitru, ca să-l dea afară din ambele consilii, Mihai Anghel a sărit atunci de fund în sus, în fine. GREŞEALA A FOST INIŢIALĂ, PENTRU CĂ DACĂ DNII GHEORGHE GRIGORE ŞI MIHAI ANGHEL CANDIDAU DE LA BUN ÎNCEPUT ÎN TANDEM ŞI NU ÎN CONTRADICTORIU UN LUCRU ERA CERT: CEL CE NU EXISTĂ ERA AZI O AMINTIRE, GHEORGHE GRIGORE ERA PRIMAR, IAR MIHAI ANGHEL VICEPRIMAR. Dar lipsa de raţiune de atunci a costat enorm atunci, acum, de aceea spun că nu mai trebuie să ne împiedicăm de orgolii personale, din greşeli să învăţăm, pentru că dacă acum punem pe tapet ce era atunci, normal că nu facem nimic altceva decât să dăm apă la moară lui cel ce nu există.


NU ARE însă nicio legătură ceea ce a fost atunci cu ceea ce este acum, iar LĂSAREA ÎN PACE A LUI VÂLCOMEANU, ARISTIDE, DAR ŞI CRISTIAN IONESCU ŞI NICUŞOR DUMITRU, ÎN CONDIŢII ILEGALE, MI SE PARE A FI CEA MAI MARE GREŞEALĂ ŞI CEL MAI MARE CADOU DE BUCURIE PE CARE I L-AM PUTEA FACE LUI CEL CE NU EXISTĂ, în condiţii clare de manevre şi de ilegalităţi din partea sa. Anghel nici nu câştigă nimic din asta, nici nu pierde şi dacă ar fi să fac o analiză acum, dimpotrivă, chiar îl avantajează situaţia, pentru că poate să ceară orice populisme, lumea să-l asculte şi să îi crească imaginea şi credibilitatea, pentru că se uită că a avut o majoritate totuşi în consiliu şi a pierdut-o din vina sa, pentru că nu a fost un partener de alianţă onest faţă de dl. Grigore când cu aprobarea bugetului de anul trecut. Deci el nu are acum nimic de câştigat.

Dar încă o dată vreau să subliniez clar şi răspicat: TOŢI AM GREŞIT, TOŢI AM PLĂTIT PENTRU GREŞELI CU VÂRF ŞI ÎNDESAT. N-A RĂMAS NICIO FACTURĂ A GREŞELILOR RESTANTĂ. TOCMAI DE AIA NU MAI TREBUIE SĂ LE REPETĂM IAR! Din punctul meu de vedere rămâne bătut în cuie şi NU este deloc pentru prima dată când afirm asta: DL. GHEORGHE GRIGORE ARE PRIMA ÎNTÂIETATE ORICÂND ÎN PREFERINŢELE MELE, PENTRU CĂ A DEMONSTRAT CĂ POATE SALVA SNAGOVUL DE LA DEZASTRU. DINTRE MIHAI ANGHEL ŞI GHEORGHE GRIGORE, PREFER GHEORGHE GRIGORE ORICÂND ÎN ORICE CONTEXT. DINTRE MIHAI ANGHEL ŞI CEL CE NU EXISTĂ PREFER MIHAI ANGHEL LUI CEL CE NU EXISTĂ, ORICÂND, ÎN ORICE CONTEXT, CA SĂ NE ÎNŢELEGEM CLAR. DECI NU SE PUNE PROBLEMA CA EU VREODATĂ SĂ FIU DE PARTEA LUI CEL CE NU EXISTĂ NICI ÎMPOTRIVA DLUI GHEORGHE GRIGORE, NICI ÎMPOTRIVA DLUI MIHAI ANGHEL. Nici nu se pune în discuţie aşa ceva. Doar n-o să-i fac acum jocurile lui cel ce nu există să scriu negativ despre Mihai Anghel acum. Că doar nu sunt nesănătoasă la cap!


Şi cu asta chiar aş vrea să închei subiectul legat de manipularea şi zânzania lui cel ce nu există iar şi iar. Întâmplător, cunosc mai multe, din deontologie profesională, consider că este mult mai bine să tac. De acum înainte CHIAR VREAU SĂ MĂ CONCENTREZ PE LUCRURILE IMPORTANTE, SĂ ARĂT SNAGOVULUI ADEVĂRUL DESPRE CÂT A FURAT CEL CE NU EXISTĂ, ASTA NEÎNSEMNÂND CĂ TREBUIE SĂ FIU DE ACORD CU ÎNVESTIREA LUI VÂLCOMEANU ŞI ARISTIDE, ALĂTURI DE RĂMÂNEREA LUI CRISTIAN IONESCU ŞI NICUŞOR DUMITRU ÎN CONSILIUL LOCAL. NICI NU SE PUNE PROBLEMA DE AŞA CEVA.


Totodată, ţin să-l AVERTIZEZ pe cel ce nu există că pe dl. Gheorghe Grigore EU ÎL VOI RĂZBUNA. Fără participarea dlui Gheorghe Grigore la asta. Cum? Legal, nu ilegal ca el. Treaba mea. Surpriză. Pentru că spre deosebire de inocenţa dlui Grigore, eu am învăţat că viaţa-i dură şi în războiul ăsta cu cel ce nu există, din păcate, numai eu ştiu cum se luptă cu adevărat! Am explicat adesea, inclusiv public, dar văd că nu s-a înţeles niciodată! Deci este clar. Singură, de capul meu, uite aşa, ca să nu avem discuţii, pentru că văd că în laşitate, nimeni nu se bagă!


Oricum, le urez noilor consilieri ilegali învestiţi, Dumitru Vâlcomeanu şi Mihai Adrian Aristide un "călduros" bun venit în lumea plângerilor penale, a scrisului negativ, a anchetelor de presă, a vizorului meu, Mirela Predan. Le garantez eu atât lor cât şi lui Nicuşor Dumitru şi Cristian Ionescu CĂ NU VOI RENUNŢA PÂNĂ NU VOI DESCOPERI TOATE MATRAPAZLÂCURILE LOR ŞI NU VOR MERGE LA PUŞCĂRIE. Eu nu sunt bună, blândă, uşor păcălibilă şi inocentă ca dl. Gheorghe Grigore. VOR AVEA DE-A FACE CU MINE, IAR EU AM PIELE DE DRAC!


Mirela Predan 

Vizualizări: 62 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Februarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri