EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Martie » 31 » Un alt proiect de hotărâre nelegal aprobat: CEL REFERITOR LA EXECUŢIA BUGETARĂ PE ANUL 2017
10:55 AM
Un alt proiect de hotărâre nelegal aprobat: CEL REFERITOR LA EXECUŢIA BUGETARĂ PE ANUL 2017

În continuare, în şedinţa de consiliu din data de 21.03.2018, se trece la punctul de pe ordinea de zi referitor la execuţia bugetară pe anul 2017, după care este aprobat proiectul de buget.


https://vocaroo.com/i/s1LoqzDahEOE


Vi le voi prezenta în continuare, iar pe lângă celelalte elemente de nelegalitate drept pentru care voi ataca hotărârea de buget pe anul 2018, aşa cum vă voi prezenta inclusiv public care sunt acestea, VREAU SĂ REITEREZ DE LA BUN ÎNCEPUT FAPTUL CĂ PRIMUL ELEMENT DE NELEGALITATE ESTE ACELAŞI CA ŞI LA PUNCTELE DE MAI SUS, ÎN CONTINUAREA LANŢULUI NELEGALITĂŢILOR CREAT PRIN INTRODUCEREA SAU REINTRODUCEREA DUPĂ DEMISII A PATRU PERSOANE CA ŞI CONSILIERI: DUMITRU VÂLCOMEANU, MIHAI ADRIAN ARISTIDE, CRISTIAN ŞTEFAN IONESCU, NICUŞOR COSTEL DUMITRU, RESPECTIV PRIN MENŢINEREA UNEI PERSOANE CARE ŞI-A PIERDUT CALITATEA DE MEMBRU AL PARTIDULUI PE LISTELE CĂRUIA A FOST ALES, PNL, FLORIN MATEI. Votul luat cu participarea a cinci persoane care NU aveau ce anume să caute la acest vot sunt, evident, motive de nelegalitate majoră, faţă de care instanţa de judecată va trebui să se pronunţe cu referire la acest buget.


Evident că bugetul mai are şi alte elemente de nelegalitate, aşa cum le veţi vedea inclusiv sub formă de articole, dar inclusiv sub formă de plângere prealabilă. A fost aprobată, în condiţii tot de nelegalitate, aşa cum spuneam, şi execuţia bugetară pe anul 2017. Potrivit unei anexe, aşa cum voi reveni cu amănunte referitoare la această anexă, în cel mai scurt timp posibil.

Dl. Stelian Puzderică vine cu propunerea ca la fiecare sfârşit de semestru să se discute în Comisia Economică execuţia bugetară.


Dl. Marian Marin încearcă să ia cuvântul în legătură cu punctul aflat pe ordinea de zi, i se ia dreptul la cuvânt, în condiţii nelegale. Din nou solicit să se arate în concret care este acel articol de lege care interzice persoanelor din afara consiliului să ia cuvântul şi să întrebe în legătură cu chestiunile aflate pe ordinea de zi. Dimpotrivă, aşa cum arătam, aşa cum am scris cred că de zeci de ori, Legea 52/2004 permite acest lucru, FĂRĂ NICIO EXPLICAŢIE, ÎNSĂ, CEL CE NU EXISTĂ, INTERZICE. Deşi eu am avut o discuţie, consider eu, lămuritoare, în acest sens, cu secretarul Cătălin Marin, dar nu contează, pentru că cel ce nu există este foarte refractar în a înţelege cum stă legea. În apărarea lui cel ce nu există sare şi Florin Matei care menţionează nişte aberaţii, deşi el nu mai avea dreptul să voteze, pentru că nu mai era consilier local. Are loc o altercaţie verbală între mine şi dl. Florin Matei, aşa cum vă voi prezenta, cu siguranţă, el încăpăţânându-se, CU O VĂDITĂ LIPSĂ DE BUN-SIMŢ, nu doar să ne sfideze, ci să-şi bată şi joc şi să facă pe grozavul. Aşa îmi trebuie şi mie, pentru că, deşi aveam proba înregistrată când zicea că... "îmi arată el mie", nu am formulat plângere penală pentru ameninţare în termenul legal de trei luni.


Sunt 12 voturi pentru, inclusiv al dlor Cristian Ionescu, Nicuşor Dumitru, Dumitru Vâlcomeanu, Mihai Aristide şi Florin Matei, ca atare, hotărârea de aprobare a execuţiei bugetare pe anul 2017, nu este aprobată în condiţii de legalitate şi lanţul nelegalităţii hotărârilor aprobate cu votul acestora, continuă.


Voi reveni cu amănunte legate de execuţia bugetară pe anul 2017, fiind şi dreptul dvs. să cunoaşteţi, în mod evident, cum s-a desfăşurat această execuţie bugetară.


Mirela Predan

Va urma

Vizualizări: 26 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri