EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Iulie » 25 » Un dezastru imens în parcuri şi pe pontoane. Banii sunt folosiţi de cel ce nu există la furat
8:32 AM
Un dezastru imens în parcuri şi pe pontoane. Banii sunt folosiţi de cel ce nu există la furat


Dl. Mihai Anghel a expus pe contul său de Facebook o situaţie pur şi simplu dezastruoasă referitoare la pontoanele şi parcurile din comună, o serie de comentarii au apărut, dezastru cu iz de delapidare totală. Soluţiile pentru dezastrul acesta sunt două, în niciun caz de la cel ce nu există. 1. Parchetul, care văd că nu se mai mişcă absolut deloc în nicio privinţă şi în niciun dosar şi 2. Oameni buni, NU mai votaţi, pentru Dumnezeu, tot pe cel ce nu există primar!!! Cu cu cât de simple par soluţiile, ele devin în practică cu atât mai complicate şi mi se pare normal ca jaful să continue, pe de-o parte, iar nepăsarea pe de alta.


O informaţie care m-a şocat prezentată de dl. Mihai Anghel este cea legată de suma cu care au fost schimbate câteva piese pentru fântâna arteziană: 45.000 de lei. Nu ştiam. Delapidare pe faţă. Cum să fie parcuri şi pontoane reparate cum trebuie, când totul pentru cel ce nu există nu e nimic altceva decât UN JAF CONTINUU ŞI PERPETUU? Face vreodată cel ce nu există ceva fără să fure nimic? Bineînţeles că cel ce nu există nu face niciodată nimic fără să fure nimic şi bineînţeles că lui cel ce nu există nu-i pasă. Ce parcuri? Numai cu firme clientelare şi în scop de jaf. Altceva ce mai dorim? Ce pontoane? Dacă cineva cade în apă de ce să-i pese lui cel ce nu există? El le repară la preţuri mari ca să aibă ce repara şi anul următor, de asemenea, tot la preţuri mari din bani publici. Zeci de mii de lei pentru înlocuirea a câteva scânduri ca să putrezească repede iar, să se desprindă iar şi aşa mai departe.


Cineva vorbea despre lipsa de educaţie, că se aruncă gunoaie în parcuri şi nu ştiu ce. Nu zic că n-o fi şi multă lume necivilizată, dar parcurile astea chiar nu sunt întreţinute de nimeni? Nu de alta, dar Gospodăria Comunală este plătită din bani grei pentru întreţinerea parcurilor, a da cu o mătură o dată pe săptămână şi prin parcurile acelea care arată cum arată de către un angajat al Gospodăriei nu mi se pare chiar cea mai mare tragedie cu putinţă. Normal că se face şi mizerie, acuma, na... Dar când nu se curăţă, deşi se plăteşte, bineînţeles că se strânge şi arată jalnic.


Concluzia este pe cât de simplă pe atât de tristă: cel ce nu există nu ştie să facă altceva decât să fure! Ce rămâne în urma acestui jaf din bani publici nu contează. Minunat!


Pe dl. cel ce nu există îl invit la o plimbare pe pontoanele din Snagov! Nu ştiu dacă ştie sau nu să înoate, în eventualitatea în care cade în apă, sigur există riscul să-şi riscă şi vreun picior pe vreo scândură a pontonului din fotografia alăturată! Sigur, poate aşa s-ar lecui puţin de furat...


Mirela Predan

 

Vizualizări: 42 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Iulie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri