EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Mai » 14 » Un înger a mers azi spre Cer, lăsând durere nesfârşită: Cătălin Pavel!!!
11:36 PM
Un înger a mers azi spre Cer, lăsând durere nesfârşită: Cătălin Pavel!!!


Oare ce-ar mai fi de spus acum? Înjură-mă cât vrei, bate-mă, dar fii în viaţă Cătălin Pavel. Nu spun să te ierte Dumnezeu, ci tu să mă ierţi pe mine, Costin Cătălin Pavel! În amintirile mele vei fi un înger bun, cu suflet de aur şi de iertare! Vei rămâne mereu un copilaş pur şi inteligent, o rază de lumină, de frumuseţe sufletească şi de veselie dătătoare de viaţă! Cuvintele sunt de prisos faţă de durerea pe care o resimt acum, în alte lumi, paralele de noi, tu vei exista veşnic, aşa cum şi Dumnezeu există şi e Viu, aşa cum viaţa palpită şi paradisul dă aripi. Îmi pare rău şi mă simt extrem de vinovată că, cu mintea mea umană şi plină de răzvrătiri efemere, n-am realizat că viaţa e în noi şi viaţa e atât de frumoasă... Nu mi-am imaginat în tinereţea noastră că visele se frâng şi că meritai din plin să fii iubit şi preţuit, după inima ta atât de pură şi frumoasă! N-am realizat că uneori şi Dumnezeu e necruţător şi că Dumnezeu vrea îngeri lângă el, nu duşmănii deşarte. Un sentiment înfiorător mă străbate şi cel mai important lucru pe care poate că l-am realizat în nemernicia unei tinereţi a fost că am obţinut iertarea şi împăcarea cu acest înger când încă era în viaţă...


Consiliul Local o să fie gol şi pustiu, străbătut de dispute politice reci şi deşarte. De acolo, de sus, cu siguranţă vei face ceva pentru Tâncăbeştiul pe care l-ai adorat şi care te-a iubit, aşa cum noi, de aici, nu vom putea să te uităm niciodată! Mergi în lumină acum când eu am realizat că viaţa noastră nu-i decât o zbatere spre... moarte. Când frumuseţea unei raze de speranţă e mai importantă decât orice vorbă deşartă din această lume tristă şi mârşavă.

 

Cuvintele sunt de prisos şi în liniştea serii, cu un gol imens şi fără nicio vlagă, aş vrea să transmit din tot sufletul condoleanţe familiei Pavel! O lumânare să aprind şi-o rugăciune e tot ce mai pot face!


O să-mi fie dor, un dor imens: şi de el la stadion, şi de el în Primărie, şi de glumele sale, şi de pofta sa de viaţă. Am sperat că se va face bine şi că va fi vesel din nou, îmi părea atât de puternic şi de luptător, credeam că va învinge boala şi moartea... Dumnezeu să te aibă în paza lui şi în armata îngerilor să rămâi la fel de zglobiu şi de iubitor de viaţă, în linişte şi pace divină Costin Cătălin Pavel!


Mirela Predan

Vizualizări: 2487 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 3.0/2
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Mai 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri