EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Martie » 27 » Viitorul politic va fi al PNL
1:16 PM
Viitorul politic va fi al PNL


Ultimele sondaje de opinie la nivel naţional ne arată o creştere a PNL. Era şi normal, era şi de aşteptat, era de aşteptat ca toţi dezamăgiţii care au crezut în baliverne de creşteri salariale să se deştepte şi era absolut normal ca toţi cerşetorii care au votat în funcţie de mită electorală să se deştepte.


Mă uitam la cel ce nu există şi la clasarea aceea cu diploma. Credeţi că atunci când l-au văzut în halul în care scrie, poliţişti şi procurori nu au rămas şocaţi? M-au văzut şi pe mine, pentru că am fost chemată la audiere. Credeţi că ei nu s-au simţit frustraţi? Credeţi că nu va fi circ şi în instanţă în legătură cu un demers la care eu NU voi renunţa? BA DA. Numai că, există o problemă: ei au primit ordin, evident că politic şi au clasat. La ordin, nu că erau convinşi că cel ce nu există putea avea o astfel de diplomă, Doamne fereşte de aşa ceva! Toţi aceşti oameni frustraţi, toţi aceşti oameni care apără analfabetismul promovat de PSD şi promovat de ALDE cu cine credeţi că la viitoarele alegeri vor vota? Pentru că e incredibil ca, dincolo de orice şmenuieli de furtişaguri de partid, să ieşi în faţă cu asemenea specimene care să dea mită electorală şi să promoveze analfabetismul şi să distrugă cultura şi educaţia în România. Mi se pare incredibil aşa ceva!


Ce să mai faci cu pomana electorală? Să dai la trei cerşetori care să te voteze mâncare caldă? Dar cine a ajuns într-un asemenea hal de sărăcie, la care a fost adus tot de furtişagul PSD-ului pentru a se preta?


Poate că am avut susţineri deseori contrare la Snagov PNL-ului, pentru că la nivel de judeţ s-au făcut şi unele greşeli incontestabile. Poate că am avut o dispută cu Mihai Anghel de natură politică, ÎNSĂ ESTE CLAR CĂ DIN PUNCT DE VEDERE AL CULTURII, ESTE ALTCEVA DECÂT CEL CE NU EXISTĂ. NU am constatat o singură greşeală de limbă română la Mihai Anghel. Ştie economie, ştie administraţie, ştie de toate. E clar că e altceva.


La nivel central, Ludovic Orban e clar că e altceva decât Viorica Dăncilă. Poţi să ataci PNL-ul cu orice aberaţie, dar nu că ar fi promovat oameni cu un nivel redus intelectual, ceea ce la PSD şi ALDE pur şi simplu NU a contat!

Asta mă intrigă: halul ăsta de batjocură mai rău decât pe vremea comunistă. Cum să iei un exemplar analfabet precum cel ce nu există şi să-l promovezi la un asemenea nivel şi să-l aperi la un asemenea nivel politic şi să te faci de râs cu el într-un asemenea hal? Să intervii pentru el că nu ştie limba română. Interese de furtişaguri în echipă politică? PENTRU DUMNEZEU, DAR CA SĂ FII HOŢ, NU E MUSAI SĂ FII PROST LA UN ASEMENEA NIVEL, ASTA E CLAR. Şi atunci este absolut de neînţeles pentru mine de ce PSD şi ALDE au ales varianta promovării de aşa ceva, întru sfidarea tuturor cetăţenilor de bun simţ din această ţară care au învăţat o amărâtă de carte şi se chinuie totuşi pe trei parale de salariu să facă şi ei ceva. Sau pleacă din ţară, dezamăgiţi, nouă cu a brânzii zece, pentru că nu este de ei un cel ce nu există, clar. Cât mai distrugem România, batjocorind-o cu promovarea a astfel de specimene, cu intervenţiile politice pentru astfel de specimene, când credeţi că se vor sătura şi ăia din SRI, şi ăia din Poliţie, şi ăia de pe la Parchete şi-or zice: mă, nenică, ţineţi-vă proştii acasă, că nu stăm noi să rămânem aici şocaţi cât de proşti şi de analfabeţi sunt! Extraordinar!


Se calcă legea în picioare, se fac tot felul de manevre, lucruri VĂDIT DEPLASATE DE ÎNCĂLCĂRI ALE LEGII SUNT LĂSATE NESANCŢIONATE. Poate că un om inteligent şi cu un nivel cât de cât de cultură nu îndrăznea să facă aşa ceva. Mă simt mai rău decât niciodată, pentru că toată lumea este lăsată să facă absolut tot ceea ce vrea, oricum vrea! Când toate aceste frustrări se vor aduna, ale oamenilor care au plecat batjocoriţi din ţară dar sunt cetăţeni români şi pot vota, când toţi românii de aici din România se vor revolta, în sensul: dar de ce să apăr eu un analfabet precum cel ce nu există ca să fure, când eu am muncit şi-am învăţat la viaţa mea, când toată această masă de frustrări ale oamenilor dezamăgiţi din  te miri ce colţuri ale ţării, când serviciilor secrete le va veni cu acru protejarea asta a prostiei, în definitiv, când toţi se vor sătura, atunci este clar că viitorul este al PNL-ului, care măcar nu a promovat asemenea specimene gen Steluţa Cătăniciu, Nicolae Nasta şi alţii care au trecut la ALDE, deci s-au debarasat de PNL şi PNL-ul de ei în mod clar.


Deci viitorul este al PNL-ului. Certată sau nu cu Mihai Anghel, personal, în calitate de cetăţean, am susţinut mai întotdeauna PNL-ul la nivel central, mai ales în ultimii patru ani, cu siguranţă. Şi m-am menţinut constantă, pentru că asta este opţiunea mea politică în clar. Şi este clar că viitorul va fi al PNL-ului. Pentru că există o mare de frustrări în rândul populaţiei: ce caută unul mai prost decât mine să fie ministru, ce caută amazoana de Dolj în fruntea ministerului ca să-mi taie mie pensia, ce caută nu ştiu cine nu ştiu unde? Amazoanele acestea, gen Elena Udrea sau Roberta Anastase au pierdut şi PDL-ul, dacă vă mai amintiţi, amazoanele vor pierde şi PSD-ul cu siguranţă, măcar la PNL, cel puţin e în funte un bărbat, ba chiar mai mult decât atât, un bărbat onorabil în persoana lui Ludovic Orban. Pe Orban îl ştiu încă de pe vremea când, ca ziaristă, mă ocupam de politica de nivel central. Un om foarte calm, foarte inteligent, perseverent, cu tact, cu răbdare, e un om în care chiar am mare încredere că va reuşi să scoată România la liman.

Şi viitorul va fi al PNL, cu siguranţă. Prea multă lume în stradă, prea multă lume frustrată, prea multă lume obligată să accepte ordine de la nişte şefi mai proşti ca ei de protejare a unor idioţi practic. TOATĂ LUMEA S-A SĂTURAT DE AŞA CEVA! ABSOLUT TOATĂ LUMEA S-A SĂTURAT DE AŞA CEVA! Din păcate, a mai trebuit să mai pierdem aiurea patru ani ca să ne revenim la normal.


La Snagov, personal, eu cred că viitorul va fi al lui Mihai Anghel, ca să intrăm şi noi în rândul localităţilor civilizate din România. Eu aşa cred. Eu aşa simt trendul. Pentru că, în ciuda aberaţiilor cu pomana cu masa caldă (că nu e nimeni la un asemenea nivel cerşetoresc să ţină cont totuşi de aşa ceva, am văzut foarte mulţi săraci cu demnitate, n-am ce comenta), e clar că oamenii SUNT FOARTE NEMULŢUMIŢI DE CEL CE NU EXISTĂ. Extrem de nemulţumiţi şi de cât a furat şi de ce-a făcut. Iar alternativa NU există, în condiţiile date în care s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat cu echipa dlui Grigore, iar rezultatul a fost cum nu se poate mai clar, adică unul extrem de dezamăgitor, CEL MAI BINE AR FI SĂ NU MAI EXISTE O ASTFEL DE ALTERNATIVĂ. Adică dl. Grigore ori înţelege şi cât mai repede să vină pe latura de dreapta cu o echipă competitivă, ori mai bine ca să nu se întâmple iar ce s-a întâmplat cu trecerea sa la ALDE şi cu alte prostii de genul ăsta, mai bine nu mai candidează ca să iasă tot cel ce nu există primar şi tot cu majoritate cu trădători şi aşa mai departe, asta mi se pare clar. Deocamdată se vede că dl. Grigore nu are de gând să-şi facă nicio echipă, în scurtă vreme va fi prea târziu să mai facă ceva, eu sunt foarte dezamăgită, eu oricum NU mai am încredere şi tot aşa.


Deci la Snagov, urmându-se trendul, viitorul va fi al PNL, asta mi se pare cum nu se poate mai clar.


Mirela Predan

 

Vizualizări: 32 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri